BejelentkezésVálogatott képek


Vackor Tanya

2014.12.20, Vackor Tanya

Ki kellett ugranom a Vackor Tanyára, Luca is elkísért. Nagyon élveztük, hogy ilyen tavaszias téli időben sétálhattunk.     (A képek most is csak telefonnal készültek ...)

 

 

Bővebben...
 
Zselicvölgyi Mikulás

2014.12.07, Hajmás

Zselicvolgy.hu - Hajmáson, ezen a gyönyörű helyen találkoztunk a Mikulással. Amíg vártunk rá, addig sem tétlenkedtünk : körülnéztünk a borospincében, a kis házakban, a tónál. Az időjárás miatt az állatsimogatást most elhalasztottuk, inkább a gyerekfoglalkozásokra neveztünk be Lucával a vadászteremben. Egy jót ebédeltünk, közben megérkezett Mikulás is. Luca énekelt Neki, kapott is csomagot a produkcióért. Smile Kicsit még sétáltunk, de közben ránk esteledett, így hazaindultunk az ajándékokkal és élményekkel gazdagodva. Köszönjük ezt a szép napot a Télapónak Wink     (A képek most csak telefonnal készültek sajnos...)

 

 

Bővebben...
 
VI. Veszprémi Geokesser találkozó és túraverseny

2014.06.21, Csopak

Köszönünk mindent a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat. A családi kategória ellenére sikerült 10 km-t mennünk, Luca ezzel új egyéni rekordot állított be. Közben jutott idő fröccsözésre, gyöngyfűzésre, velős pirítós kóstolásra és persze ládakeresésre is. Az a csoda is megtörtént, hogy mindhárom tombolánkkal nyertünk, Luca nem győzte átvenni a nyereményeket. Smile

 

 

 

Bővebben...
 
DDRKT12 - Sziágy

2014.04.12, DDRKT12. Sziágy

Köszönjük szépen a szervezőknek, hogy ismét ilyen jó rendezvényt hoztak össze. Nagyon jól éreztük magunkat, Luca várta már, hogy találkozhasson a többi aprósággal. Smile

 

 

 

Bővebben...
 
Luca képek 2013

2012.12.25 - 2013.12.18

 Kis késéssel kikerültek a 2013-as képeim... Apáék meggyógyították a weblapot, ismét frissülni fog rendszeresen. Smile Az utolsó nyolc képet köszönjük Gábornak, az azelőtti négy kép az oviban készült (http://www.konicaphotokaposvar.hu).

 

 

 

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 13
eXTReMe Tracker