BejelentkezésVálogatott képek


GC verseny, Kővágószőlős
2011.09.24  -  XXIII. GC verseny, Kővágószőlős

A versenyen készült képeink.

A péntek esti program lepénysütés volt. Öröm volt nézni a sok kessert, ahogy gyúrtak-dagasztottak-ízesítettek, persze amint kisültek a kemencében, jóízűen el is fogyasztották őket jófajta italok kíséretében. Köszönet az első két képért Bütyöknek és Zákánynak, hogy megörökítettek az elkészült lepényeimmel. Szombaton népes csapattal közösen teljesítettük a versenyfeladatot, jópár csemete hordozóban tette meg a távot, de volt aki még a pocakban gyűjtötte a pontokat Wink. Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen és az egyéb programokon. Köszönet a szervezőknek, különösen H.Gábornak ezért a nagyszerű hétvégéért.

 

Bővebben...
 
Válogatás
2011.06 - 2011.10

 Jogosan reklamáltak az összes nagymamák és nagypapák, hogy kevés kép jelent meg rólam mostanában, ezért rávettem Anyáékat, hogy válogassanak össze képeket az elmúlt időszakból. Szerintem mókásak. Szerintem Laughing.

 

Bővebben...
 
Balaton
2011.07.16

 Végre balatonoztunk egy jót: úszkáltam Apával a balcsiban, jókat sétáltunk, nomeg kipróbáltam az új homokozómat is.(Príma jó homokot szereztek Nagypapáék bele Cool) Egy cicus is vendégeskedett nálunk, jót aludt a bokrok árnyékában.

 

Bővebben...
 
Balatonfüredi találkozó

2011.08.27  -  Koloska-völgy,
Tagore sétány

A Koloska-völgyből kiindulva jót túráztunk a játék keretében. Az elején volt egy fölösleges kilométerünk, mert Lucával nem tudtunk továbbmenni az eredetileg választott úton. Ezután már csak kijelölt turistautakat használva teljesítettük a feladatot, így a végén 9 km lett a megtett táv Smile. Összetalálkoztunk akosgy-ékkel, az utolsó három pontot már együtt kerestük meg. A célba érkezve jólesett a finom gulyás és pogi, de hagytunk helyet a híres velős piritósnak is, amit BoPe-ékkal és szg-vel fogyasztottunk el, majd egy kis séta után a helyzetet még egy cukrászda látogatással súlyosbítottuk. Köszönjük a szervezőknek ezt a szép napot, nagyon jól éreztük magunkat. (meg a nyereményt is, reszkessenek a golf pályán... megyünk tanulni Wink.)

 

Bővebben...
 
XXII. GC verseny, Pákozd
2011.07.02  -  10 éves a magyar GC

A versenyen készült képeink. (Bővebben később.)

 

 

 

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 13
eXTReMe Tracker