BejelentkezésVálogatott képek


Életfa ünnepség
2011.06.21

 Sikerült még felkerülnöm az első életfára, mielőtt betelt! Valami ünnepség volt énekkel, majd egy elegáns bácsi átadta az emléklapomat, meg köszöntötte anyut és engem is. Jó meleg volt az biztos, de adtak fagyit anyáéknak, én finom tölcsért kaptam. Ja és megint felvehettem a ruhácskát amit anya varrt nekem, ugye csinos vagyok benne? Cool

 

Bővebben...
 
DDRKT7 - Kisharsány

2011.04.29_30, DDRKT7.

Újra egy felejthetetlen találkozón vettünk részt, aminek ezúttal Kisharsány adott otthont. Pénteken érkeztünk a before-party kellős közepén, gyorsan berendezkedtünk a szálláshelyünkön és megkóstoltuk a finom vadpörköltet és paprikáskrumplit (mindegyik nagyon ízlett Smile). Lucának aznap volt az első szülinapja, legnagyobb meglepetésünkre egyszercsak BOPE megjelent egy igen különleges tortával, aminek a telején egy aranyos maci üldögélt, és megköszöntötték Lucát. Köszönjük a meglepetést Nekik, Bütyöknek és Bogee-éknak! Luca nagyon örül a macinak, a tortát pedig újrahasznosítjuk Wink. Jó volt a verseny is, a táv nagyrészét a Csöpke, Cicon, Firesanyi csoporttal tettük meg, kedvenc pontunk a Rózsakert galéria volt. Az eredményhirdetésen legnagyobb meglepetésünkre megnyertük a főnyereményt, nagy volt az öröm! A fincsi ebéd után kis ládázás következett, majd jól esett a fürdés és ejtőzés a siklósi fürdőben.

Köszönjük a szervezést Bogee-nak és SylverRat-nek, a versenyt Fairy-nek, és hatalmas köszi Jevicáéknak a vendéglátásért!

Bővebben...
 
2011.03.06
Eszter meglátogatott!

 Már hónapok óta nem találkoztam Eszterrel, ezért nagyon megörültem, amikor anyáéktól megtudtam, hogy jönni fog. Voltunk sétálni, jókat játszottunk, mókáztunk együtt.  

 

 

Bővebben...
 
Zöldpont gyalogtúra 2011/1
2011.03.12

Végre az időjárás is összeszedte magát! Gyönyörű napsütésben és kellemes melegben vágtunk neki reggel a rövid távnak Andival és Lucával. A patak előtti sár kicsit feltartóztatott minket, és a hídnál is elkelt egy kis segítség (ezt utólag is köszönjük). Útközben harkályok kopácsoltak, hallgattuk az énekesmadarakat, és volt ahol szinte mindent beborított a hóvirág. A Vackor tanyánál pecsételtünk és ittunk egy teát, majd bekocogtunk a célba. Látszólag Luca is nagyon élvezte a túrát, volt amikor el is szenderedett, a többi időt nézelődéssel töltötte Smile. Itt van még egy kép a ZöldPontosok jóvoltából, köszi érte.

Bővebben...
 
2011.02.14
9 hónap 2 hét 1 nap

 Ez nem valami kerek évforduló Smile, de ma kaptam meg anyától a címkebabát , amit az utóbbi időben varrogatott nekem. Apa mindjárt neki is állt fotózni, ahogy barátkoztam az újdonsült ajándékkal. Ja, és már nagy biztonsággal közlekedem négykézláb! Cool

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 13
eXTReMe Tracker