BejelentkezésVálogatott képek


Nagy maci - Kicsi maci
2008.12.16

 Elkészültek az első macik, a kisebbik családtag, a nagyobbik karácsonyi ajándék lesz. A leendő GCVILL ládával fotózkodtak a maccogók Laughing.

Bővebben...
 
DDRKT3 - Siófok
2008.12.06

 Nagyon élveztük ezt a napot, köszönjük a szervezőknek hogy ilyen fantasztikus rendezvényt hoztak össze! A versenyt a Majtika és PeterPan csapatokkal közösen teljesítettük, szerencsére csak egy kis kitérővel Smile. Jó móka volt a hajókázás is, utána pedig jól esett a finom forró gulyás. Ja, és külön köszönet a nyereményekért is!

Bővebben...
 
Esti fotók (Simonfa)
2008.10.20  Esti fotók a simonfai kilátóból

 Addig nézelődtem a kilátóban, amíg rámsötétedett... Állvány sajnos nem volt nálam, de azért a korlátra támasztva próbáltam pár hosszú záridős felvételt csinálni. Nagyon kellemes volt az este, az expók közben pedig folyton katicák másztak a kézfejemre, hiába próbáltam lebeszélni őket erről Smile.

Bővebben...
 
17 kilométer a Zselicben 2.

 GCZSEL túra 2008.10.25-én

 Bár ezt a ládát már begyűjtöttük egy szép kora tavaszi napon, örömmel csatlakoztunk a népes vidám társasághoz egy közös túrára. Szinte egyszerre érkeztünk a találkozóhelyre, ahol indulás előtt még egy kis unicummal is fokoztuk az amúgy is jó hangulatot Jevicáék jóvoltából. A kirándulás közben folyamatosan kerültek elő mindenféle finomságok, így az energiautánpótlás biztosított volt és az időre sem lehetett panasz, gyönyörű napsütésben élvezhettük az őszi erdő szépségeit. A ládánál nagy örömünkre ajándékcserével sikerült gyarapítani gc-s ereklye gyüjteményünket Jevicáék kulcstartójával. Őzeket is láttunk, láthatóan érdeklődve figyeltek minket, persze csak biztonságos távolságból. Köszönjük SylverRatnek, Bogeenak, Bütyöknek, hogy megszervezték a túrát és a finom záró vacsit.

Bővebben...
 
Geokék DDKT 1.
2008.09.22

GEOKÉK  45. nap, 5. szakasz,

a Badacsonytördemic - Tapolca szakasz képei

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 13
eXTReMe Tracker